Actie 2021

Corona heeft weer eens een tof muzikaal evenement gedwarsboomd. Onze wijndegustatie van 2021 gaat niet door.  Het concert heb je nog tegoed maar we bieden je wel graag de wijn aan. 

Patrick Rubbens van Wijnen De Bleek heeft speciaal voor ons een selectie gemaakt van een heerlijke cava, en een witte en rode wijn die perfect bij je kerst- en eindejaarsfeest passen.  Je kunt per fles of per doos bestellen.  Kan je niet kiezen of wil je iemand verrassen, dan kan je een geschenkpakket bestellen, dan heb je de drie lekkere wijnen in één keer in een geschenkverpakking.

De bestellingen lopen tot 15 december.  Vanaf 17 december kan je je bestelling gaan afhalen bij wijnen De Bleek (De Bleek 11 te Diest).  Kan je er niet geraken, stuur dan een mail naar info@vocalicious.be met de vermelding van je bestelnummer en het koorlid aan wie we je bestelling mogen meegeven.  We bezorgen je pakket dan zo snel mogelijk aan het koorlid.

Proost, op het eindejaar!

 

In samenwerking met Nicky’s Catwalk kan je bij Popkoor Vocalicious waardebons kopen om supervoordelig te gaan eten bij Nicky’s Catwalk, Grote Markt 26, in Diest.

Elke waardebon heeft een waarde van 25 euro en wordt door ons aangeboden aan 12,5 euro.  De waardebons kunnen gebruikt worden voor een etentje bij Nicky’s Catwalk.   Ze zijn geldig voor restauratie, enkel na reservatie, en met een gebruik van maximum 1 bon per persoon, niet geldig op zaterdag, geen vervaldatum. Een mooi eindejaarsgeschenk, en je steunt er tegelijk onze vereniging mee en de lokale handelaar.

Cava: L’Arboç 1919 Brut

Spanje, 40% Macabeo, 40% Xarel.Lo, 20% Parellada

Goudgele kleur met een aroma van groene appel en citrus.  Deze schitterende cava heeft een frisse, volle smaak

Lekker als aperitief, bij salades, schaal- en schelpdieren of sushi

Witte wijn: Le Grand Noir

Chardnonnay Pays d’Oc Frankrijk

Heldere, lichtgele kleur.  Een volle wijn met aroma’s van gele citrusvruchten ondersteund door een lichte houtsmaak.  Tevens tonen van boter en toast.  Lange afdronk.

Deze wijn is ideaal bij diverse voorgerechten,       vis en wit vlees.

Rode wijn: Le Grand Noir GSM

Pays d’Oc Frankrijk

Mooie donkerrode kleur.  Volop fruit met aroma’s van zoethout, cacao en kruiden.  Een volle, evenwichtige wij.n met zachte tannines.  Aangename afdronk.

Past uitstekend bij vleesgerechten, gillades, wild en kaas

Had je graag nog andere wijnen besteld, dat kan.  Klik op de onderstaande link en dat kan je op onze via wijnen De Bleek ons ook nog steunen.

In naam van al onze koorleden:  EEN DIKKE DANK U WEL OM ONS TE STEUNEN!!!